Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПри срещата си с пловдивски студенти Слави Трифонов

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПри срещата си с пловдивски студенти Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави за раздялата с БТВ: Започнахме свободно, а накрая искаха да казвам кого каня и какво ще го питам

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

При срещата си с пловдивски студенти Слави Трифонов разкри какво го е предиздвикало да се раздели с БТВ.

" Ние с изключение на ентертеймънт, имахме и дела. Хората в медиите последователно започнаха да се трансформират в мисирки и прислужници. В последния ми контракт трябваше да споделям кого ще поканвам на посетители и какви въпроси ще му задавам. Да споделям какъв въпрос ми е хрумнал на момента? Дали е политически неточно? Казах си, че нещо не е наред. Че в една свободна медия е значимо какъв ти е рейтинга и да спазваш закона, както беше първоначално, когато стартираха БТВ и американците, които им бяха притежатели. 

Или трябваше да се пенсионираме или да продължим борбата по метод, който да продължи като политически план. Видимо е какво съм избрал. Цената, която ще платим, си коства, тъй като е обвързвана с правила. Човек не може да бъде кардинален единствено от понеделник до сряда. Свободата е по-важна от всичко останало. 

Нашата позиция е въпрос на правила и на морал. В момента по-важно е да реализираме това, което би трябвало да бъде изчегъртано ", разяснява той.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР